Fritidsgården Läget

-Vad kan man göra här?

-- Läget 400 storlek.jpg

Läget är en samlingsplats för dig från åk 4 och uppåt. Ons 17-19, från åk 4 och 19-22 från åk 6 och uppåt. Fre 17-19 fr åk 4 och 19-24 fr åk 6 och uppåt 

Det finns många olika saker att göra på Aktivitetshuset

  • Spela spel
  • Pingis
  • Vara på internet
  • Spela PS3
  • Spela kort
  • m.m.
  • OCH SJÄLVKLART DE BÄSTA AV ALLT UMGÅS!!

Vi arrangerar också mycket olika aktiviteter för ungdomarna. Tex Skolavslutnings arrangemang, Sportlovs aktiviteter, discon m.m. 

Aktiviteten är en samlingsplats för dig från åk 7 och uppåt. Öppet Onsdagar 18-21 och fredagar 18-23.
Vi arbetar förebyggande och främjande för en hälsosam miljö som är tillgänglig för alla oavsett kön, etnicitet och funktionshinder. Vi strävar efter att ungdomarna skall vara delaktiga och engagerade i aktiviteter och samhällsliv. Självklart så är det en drogfri miljö och mötesplats.

 

Information till föräldrar/vårdnadshavare!

Aktivitetens medlems/depositionskort läsåret 2015/2016 är ett kort som främst behövs vid utlåning utav aktivitetens saker, ex. pingis, biljard, dart, tv-spel etc.  Om man medvetet slår sönder vår gemensamma egendom så är detta kort en liten säkerhet både mot vår verksamhet men även mot våra ungdomar.

Med Aktivitetskortet har man även rabatterade priser i Cafeét, vid olika aktiviteter vi gör tillsammans och aktiviteter som sker under Aktivitetens regi.
Kostnaden för detta kort är 100:- och det är pengar som går helt och hållet till vår egen verksamhet och de aktiviteter vi anordnar!
Kortet är personligt och borttappat kort ersätts ej!


Vår mötesplats oavsett var vi håller våra aktiviteter är en plats där allas värde och åsikter är lika mycket värda! Vi respekterar varandra och vårdar vårt språk!

Vid frågor eller funderingar kring detta så är ni välkomna att ringa mig på 070 - 6217321.

Med förhoppning om ett givande och trevligt läsår!

Emil Jonsson
Fritidsledare