E-tjänster Om webbplatsen Lyssna

Företagarfrukost 9 maj - Information om droger och drogtecken

Företagarna Sorsele och Sorsele kommun bjuder in till Företagarfrukost! Här får du som arbetsgivare möjlighet att öka dina kunskaper kring droger och drogtecken.

Plats: Sorsele Lärcentrum, Storgatan 11

När: 9 maj kl.8-9 med frukost från 7.30

Arrangör: Företagarna Sorsele, Sorsele kommun

Kontakt: Erika Hjukström 072-239 86 53

Under våren 2019 arrangerar Företagarna och Sorsele kommun ett antal gemensamma företagarfrukostar med olika intressanta ämnen. Förutom information kommer vi att få lyssna på vad som är på gång hos olika företag i kommunen. Välkommen till både information och inspiration!

Vi startar alltid med fika kl.7.30 och mötet pågår mellan kl.8-9.

Fika kostar 20kr och betalas på plats via swish.

Självklart vill vi möjliggöra för alla som vill delta att delta utan att behöva resa långt. Är ni intresserad av att delta via Facebook live kontakta Erika Hjukström på mail erika.hjukstrom@sorsele.se eller telefon 072-239 86 53.

Denna morgon är bla polisen på besök och informerar om droger och drogtecken!

  • Du som arbetsgivare får möjlighet att öka dina kunskaper kring droger och drogtecken.

  • Antalet anmälda narkotikabrott ökar markant utifrån lägesbild 2019 och vi tror att det finns ett mörkertal. Eftersom narkotika är helt olagligt i Sverige och bruket sker i lönndom och det liberala tankesättet ökar, så ökar även risken för annan brottslighet, vi får fler brottsoffer och minskad trygghet i kommunen.

  • Polisen kommer och ger information om drogtecken och symptom, lägesbild för Sorsele, Södra Lappland och Västerbotten och grannkommuner i Norrbotten. Även Socialtjänsten och Region Västerbotten är på plats.

 Detta är ett samarrangemang mellan Företagarna Sorsele och Sorsele kommun.

Uppdaterad den 10 juni 2019