E-tjänster Om webbplatsen Lyssna

Kulturskoleläger i Ammarnäs

Kulturskoleläger i Ammarnäs helgen den 1-2 februari. En helg med olika workshops i dans, jojk, hantverk med mera! Som deltagare på lägret kommer du kunna få vara med och prova på allt. Dessutom finns planer på roliga kvällsaktiviteter.

Plats: Ammarnäs

När: 1 februari och 2 februari

Arrangör: Kulturskolan

Kontakt: Åsa Skum

 Workshops

Vill du prova alla tre aktiviteterna eller bara delar av utbudet?

Dans - Marit Shirin Carolasdotter och Sebastian Björkman håller i dansworkshops båda dagarna. Temat är "Människor och Jord" och innehåller samisk dans blandat med streetdance. Årskurs 4-6 dansar i en grupp och årskurs 7-9 i en annan grupp. 

Jojk - Jojkworkshops med Sara Ajnnak. Vill du som vuxen eller med lite yngre barn också testa? Kom på besök!

Slöjd/hantverk - ni får göra ett nitbälte/jeansbälte eller kanske ett hundhalsband med Sara Helen Persson.

 

Kostnadsfritt läger

Lägret är kostnadsfritt – Alla workshops, boende på vandrarhem, resa och mat ingår. Resa till Ammarnäs på lördag och från Ammarnäs på söndag kommer att erbjudas till de som behöver det.

 Vi ser gärna att några föräldrar ställer upp som kvälls- och nattvolontärer ifall något av barnen eller ungdomarna skulle behöva hjälp med något under kvällen eller natten. (Medföljande föräldrar/vårdnadshavare betalar för mat och boende själva)

 

Anmälan 

För ålder: årskurs 4 upp till årskurs 9.

Sista anmälningsdatum till lägret är den 24 januari. 

Nya deltagare på kulturskolan prioriteras före de som redan går på kulturskolan då det finns ett begränsat antal platser på lägret. 

Anmäl dig till lägret hos kulturskolesamordnare Erik Qvist på Erik.qvist@sorsele.se. Skriv i anmälan om det behövs specialkost/finns allergier och om du behöver resa till Ammarnäs.

För frågor om lägret kontakta Åsa Skum asa.skum@sorsele.se

 

 

Uppdaterad den 21 januari 2020

Kalender