E-tjänster Om webbplatsen Lyssna

Lärarassistent 100% F-6

Vi söker nu en lärarassistent till F-6 inom utbildningsverksamheten i Sorsele kommun. Tidsbegränsad anställning. "Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas"

Omfattning

Heltid

Sista ansökningsdag

2020-06-10

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Referens

Dnr: 2020/212-023

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
Uppdraget som lärarassistent handlar om att arbeta nära lärare och elever och vara behjälplig med lärarnas olika arbetsuppgifter. Arbetet har stort fokus på att öka trygghet och trivsel i olika sociala situationer i skolan. Du kommer att arbeta både åtgärdande och främjande för en trygg miljö för alla elever, vilket kan handla om att :

• vara ett administrativt stöd till lärare
• planera och utföra rastaktiviteter
• vara ett stöd till elever i olika situationer
• vara ett stöd i undervisningssituation
• vara lärarvikarie m.m

Dina egenskaper

Vi söker dig som har mycket god förmåga att möta elever i olika situationer och en förståelse och vilja att sätta sig in i elevers skiftande behov under raster/fritidstid och undervisningssituationer. Du är en god ledare och samtalspartner. Vidare bidrar du till värdegrundsarbete på skolan genom aktivt och vardagligt deltagande och ett demokratiskt förhållningssätt i skolans alla aktiviteter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kompetens och kvalifikationer

Gymnasial utbildning. Vi ser det som meriterande om du har lärarassistentutbildning, socialpedagogisk utbildning eller annan utbildning riktad mot barn- och unga. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses också som meriterande. Samiska språkkunskaper är meriterande.

Lön

Enligt avtal.

Rektor, Laila Vesterberg, tel: 070-2689156

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Malin Holmlund, tel: 072-203 25 78
Lärarnas riksförbund, Ida Forsberg, tel: 073-040 14 54
Kommunal Erika Forsgren Hedman tel: 070-532 02 44

Övrig information

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas vid anställning.

Sök jobbet
Publicerad den 19 maj 2020