Lyssna

GIS-tekniker 100 %

Samhällsbyggnadsverksamheten söker GIS-tekniker, på heltid.

Omfattning

Heltid

Sista ansökningsdag

2020-01-23

Anställningsform

Tillsvidare

Löpande rekrytering

Ja

Referens

Dnr 2019/503-023

Dina arbetsuppgifter

Ansvar för framtagande av GIS-kartor samt systemansvarig för Solen, ansvar över bostadsanpassning, arbete med digitalisering.

Dina egenskaper

Du bör tycka om att arbeta självständigt, men även i team med andra.

Kompetens och kvalifikationer

Krav: Utbildning- och/eller flerårig arbetslivserfarenhet inom geografiska informationssystem (GIS) och byggtekniska områden. Väl förtrogen med och vana att arbeta i datormiljöer.
Goda kunskaper i svenska och engelska och att uttrycka sig väl i språk och skrift då många arbeten kräver rapporter och redovisningar av olika slag samt B-körkort.

Önskemål: Erfarenhet att jobba med Solen som är baserat på Mapinfo. Kunskaper i inmätning och utsättning samt hantering av data i GIS-miljöer är meriterande.
Erfarenhet av digitaliseringsarbete.

Om arbetsgivaren

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Therese Brännlund, verksamhetschef, tel: 0952-140 57

Fackliga företrädare

Pär Röckner, Vision, tel: 0952-143 29

Övrig information

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele .

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

Sök jobbet
Publicerad den 18 december 2019