Lyssna

Distriktssköterska till hemsjukvården

Vi söker nu en legitimerad Distriktssköterska till hemsjukvården.

Omfattning

100 %

Sista ansökningsdag

2019-09-30

Anställningsform

Tillsvidare

Referens

Distriktsköterska i hemsjukvården

Dina arbetsuppgifter

Kommunen har ansvar för all sjukvård i eget boende. Arbetet innebär både arbete med hemsjukvårdsuppdrag och beställa hembesöksuppdrag från Regionen. I arbetsuppgifterna ingår rådgivning och handledning av personal, anhörigkontakter samt ett generellt ansvar att tillsammans med berörda utveckla vård och omsorg för personer inom hemsjukvården. Arbetet är väldigt omväxlande då vi förutom vanlig hemsjukvård även ansvarar för all palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet inom hemsjukvårdens ramar.

Dina egenskaper

Du har ett bra bemötande och är lätt att samarbeta med samt är tydlig i din kommunikation. Att du på ett positivt sätt tänker framåt och har den äldres bästa i fokus ser vi som en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Kompetens och kvalifikationer

Leg. Distriktssköterska. B Körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, självständighet och flexibilitet. Förmåga till helhetssyn är ett krav både gällande patientarbetet men även verksamheten i övrigt.

Erfarenhet inom hemsjukvård, funktionshinder och palliativ vård är meriterande Kommunen är förvaltningskommun vilket gör att samiska språkkunskaper är meriterande.

Lön

Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning och har provanställning på sex månader som regel.

Kontaktpersoner

Socialchef Ann-Christin Linder tel: 0952-140 31

Fackliga företrädare

Vårdförbundet Elisabeth Anderson tel: 0952-140 00

Sök jobbet
Publicerad den 20 augusti 2019