Lyssna

Förskollärare Blåhaken 100%

Vi söker nu 1 st förskollärare 100 % till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på förskolan Blåhaken, Sorsele.

Omfattning

Heltid

Sista ansökningsdag

2019-11-24

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Referens

Dnr: 2019/417-023

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Dina egenskaper

Stresstålig, lugn, lyhörd, flexibel och god samarbetsförmåga Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens och kvalifikationer

Legitimerade förskollärare. Stor vikt läggs på personliga egenskaper. Kunskaper i samiska är meriterande.

Om arbetsgivaren

Sorsele är en liten kommun med stort hjärta och vidsträckta områden. Att arbeta, bo och leva i Västerbottens läns inland innebär att du kan utveckla en hållbar livsstil kantad av orörd natur. Våra medarbetare erbjuds en stor bredd i sina arbetsuppgifter och därmed goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Lön

Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Legitimerade lärare erhåller lärarlönelyft.

Kontaktpersoner

Rektor förskolan Linda Sandqvist tel. 0952-142 05

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Malin Holmlund tel. 070-330 48 42

Övrig information

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

Sök jobbet
Publicerad den 7 november 2019