Lyssna

Lärare med inriktning mot fritidshem/ fritidspedagog

Vi söker nu lärare fritidshem/fritidspedagog på 100 % till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på fritidshemmet Regnbågen i Sorsele.

Omfattning

Heltid

Sista ansökningsdag

2019-11-24

Anställningsform

Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Referens

Dnr 2019/418-023

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. Arbetet sker i nära samarbete med skolan i Sorsele

Dina egenskaper

Stresstålig, lugn, lyhörd, flexibel och god samarbetsförmåga Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens och kvalifikationer

Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Lärarutbildning samt kunskaper i samiska är meriterande.

Om arbetsgivaren

Sorsele är en liten kommun med stort hjärta och vidsträckta områden. Att arbeta, bo och leva i Västerbottens läns inland innebär att du kan utveckla en hållbar livsstil kantad av orörd natur. Våra medarbetare erbjuds en stor bredd i sina arbetsuppgifter och därmed goda möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Lön

Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Legitimerade lärare erhåller lärarlönelyft.

Kontaktpersoner

Rektor Laila Vesterberg tel. 0952-143 05

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Malin Holmlund tel. 070-330 48 42

Övrig information

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Sök jobbet
Publicerad den 7 november 2019