Lyssna

Barnskötare Blåhaken 50 %

Vi söker nu under förutsättning av erforderliga beslut, en barnskötare 50 % till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på förskolan Blåhaken, Sorsele.

Omfattning

Halvtid

Sista ansökningsdag

2020-01-19

Anställningsform

Visstidsanställning 50 % 200127-200618

Referens

Dnr 2020/1-023

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Dina egenskaper

Stresstålig, lugn, lyhörd, flexibel och god samarbetsförmåga Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens och kvalifikationer

Barnskötarutbildning. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.

Om arbetsgivaren

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det. Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.

Lön

Enligt avtal.

Kontaktpersoner

Rektor förskola Linda Sandqvist tel. 0952-142 05

Fackliga företrädare

Kommunal Erika Hedman tel. 0952-142 45

Övrig information

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Sök jobbet
Publicerad den 3 januari 2020