Lyssna

Nu finns en unik möjlighet för dig som företagare i Sorsele kommun att delta i olika erbjudanden!

För dig som driver företag oavsett bransch:

Via Näringslivsutveckling i Möjligheternas Region kan hjälpa dig inom områdena kompetensförsörjning, kapitalförsörjning, generationsväxling, större marknad och innovation. Här kan du läsa om olika erbjudanden för dig!
Film om stöd inför att nå en större marknad finner du här.
Film om stöd inför ägarskifte finner du här.

SIKT projektet erbjuder dig en möjlighet att forma dina framtida anställda genom att du erbjuder en praktikplats i samband med några av våra branschspecifika jobbspår som samordnas via Lärcentrum. Du har även möjlighet att utveckla din kunskap om just er möjlighet att ta emot praktikanter och nya anställda. Här finns även möjlighet att se över er organisation för att frigöra arbetsuppgifter för ökad effektivitet.

 

För dig som driver företag inom besöksnäring:

Är du intresserad av att nå ut med dina paket och produkter till resten av världen? Då kan du gå med i en av Swedish Laplands marknadsgrupper eller tematiska grupper och arbeta vidare tillsammans med oss. Boka in ett företagsbesök med oss så berättar vi mer. Fram till dess kan du läsa mer om våra marknadsgrupper här.

Utbildningar och webinarier

Inom samverkansprojektet Business Capacity Development in Swedish Lapland (läs mer om projektet här) arrangeras löpande utbildningar och webinarier där du får möjlighet att lära dig mer om allt som krävs för att utveckla ditt företag och ta det till nästa nivå. Information om vilka ASSL-utbildningar och webinarier som är planerade hittar du här.

Digitalakuten - vi hjälper dig med det digitala!

Behöver du hjälp med det digitala? Boka in ett företagsbesök! Vi hjälper dig med digitala strategier, tidsplanering för Facebook, digitala kampanjer, att sälja för export m.m.

Hör av er till oss!

Vi som arbetar i projektet och som du kan kontakta om du har några frågor eller funderingar är:

 

Senast uppdaterad den 14 maj 2020