Till innehåll

Feriejobb för ungdomar 2022

Feriejobben erbjuds ungdomar födda år 2005, 2006 och 2007 och är begränsat i antal platser, exakt antal platser vet vi ännu inte.

Feriejobben erbjuds under två veckor, sex timmar per dag med start fredagen den 17 juni till och med fredagen 1 juli totalt 10 arbetsdagar.

Arbetsplatserna är olika och erbjuder en variation av arbetsuppgifter. Du kan även välja att starta sommarlovsföretag via Ung drive! Vad är det kanske du undrar? Jo, som sommarlovsföretagare kan du välja att göra det du själv vill exempelvis baka bröd och sälja, klippa gräs, driva café, hundvakt eller något helt annat. Mer information och anmälan går att läsa på UngDrive.

Du kan bara få en plats, feriejobb eller sommarlovsföretag. Men du kan ansöka om feriejobb samtidigt som du söker via UngDrive då platser för sommarlovsföretag är begränsade och ett urval kan ske.

 

Vi har ett begränsat antal platser men kommer göra det vi kan för att alla ska få. Vid många sökande kan ett urval behöva ske där äldre ungdomar får förtur.

Observera! Sista ansökningsdag är söndagen den 30 april! 

 

Ange om du föredrar en viss typ av verksamhet eller ort du vill arbeta på.

Personuppgifter

Dina personuppgifter behövs för att hantera administrationen kring feriejobben. Du har rätt att en gång per år, utan kostnad, få information om de uppgifter som finns registrerade om dig. Du kan också begära rättelse om uppgifterna skulle visa sig vara felaktiga.


Senast uppdaterad den 13 april 2022