Lyssna

Kulturskolan öppnar för ansökning!

Observera att anmälningstiden är förlängd till den 13 september!
Kulturskolan är en plats där barn och ungdomar, i egen takt och efter egna förutsättningar, får använda sina artistiska färdigheter, och utveckla dem. För unga med konstnärliga intressen är det en oumbärlig plats för att lära sig mer och träffa andra med liknande intressen och nu kan du som förälder anmäla ditt barn för detta läsår!

För att börja Kulturskolan behöver man inga färdigheter sedan tidigare. Den är öppen för alla från fjärde klass och uppåt, oavsett förkunskaper och förutsättningar. Undervisningen sker individuellt eller i gruppform, beroende på kursens innehåll, och ibland utifrån önskemål. Ibland anordnas intensivkurser under lov och helger, medan andra kurser pågår under större delen av läsåret. Vi har såväl interna som externa medarbetare som alla är erfarna kulturarbetare, inspiratörer, och pedagoger.

I dagsläget erbjuder vi undervisning på gitarr/elgitarr, elbas, trummor, piano, och sång när det kommer till musik. Vi erbjuder även kurser i dans, hantverk, och filmskapande. I samband med läsårsstart anordnar Kulturskolan klassrumsbesök.

I framtiden ser vi möjligheter att utöka utbudet utifrån målgruppens intressen. Kom gärna med förslag!

Anmälan görs via den digitala plattformen StudyAlong och mer information om den och övrigt finner du HÄR. Anmälan bör göras senast söndagen den 13 september.

Senast uppdaterad den 8 september 2020