Panelsamtal om översiktsplanen

Ikväll den 27/8 arrangeras ett panelsamtal om arbetet med översiktsplanen som går upp för beslut i kommunfullmäktige. Alla är varmt välkomna att ta del av ett samtal om hur processen sett ut och hur man går vidare i de fördjupade översiktsplanerna.

Vad kan man förvänta sig av ett panelsamtal?

Det är ett samtal under ledning. Samhällsplanerare Henrik Sjöberg ingår i panelen, liksom Simon Sundström som är teknisk chef, och kommunstyrelsens ordförande Kjell Öjeryd. Jag kommer att ställa frågor kring hur processen har gått till, hur man tagit tillvara sådant som kommit fram under dialogmötena, vad de har lärt sig under vägen och vad som varit mest överraskande med arbetet - till exempel.

Varför ett panelsamtal och inte en föreläsning?

Ett panelsamtal är oftast lite roligare att lyssna på än en föreläsning. Plus att man får in fler perspektiv än under en föreläsning. Jag hoppas att jag kan få panelen att tänka till en del, också.

Jag vill lyssna! När, var, hur?

Vi startar klockan 18, i Folkets hus, och håller på i en timme. Därefter är det fritt fram för åhörarna att ställa frågor. Om man är nyfiken på något men inte vill ställa frågan öppet får man gärna skicka ett mail till mig: maria.broberg@sorsele.se.

Senast uppdaterad den 27 augusti 2018