Till innehåll

Renhållningsarbetare sökes - chaufförer till Malå och Sorsele

Treparten är en gemensam renhållningsnämnd som samverkat kring bostadsnära insamling av kommunalt avfall från hushåll och verksamheter med sopbilar i de tre deltagande kommunerna Norsjö, Malå och Sorsele i tjugo års tid. Kommunerna står nu tillsammans redo att införa insamling av utsorterat matavfall. De tre samverkande kommunerna andas livskraft och utveckling i Västerbottens inland, nära både kust och fjäll.

Under 2023 kommer införandet av vårt nya insamlingssystem att vara färdigt och vi börjar nu samla in matavfallet utsorterat från restavfallet med helt ny teknik och nya arbetssätt. Vi söker nu två nya chaufförer som vill vara med oss på vår utvecklingsresa framåt inom Treparten. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av insamling och transport av avfall med sidlastande renhållningsfordon. Tillsyn och underhåll av fordon och utrustning ingår. Annat typ av renhållningsarbete och kanockså förekomma och i viss mån även tjänstgöring vid kommunernas övriga
tekniska verksamheter.

Vi söker dig som:
Är en trygg och skicklig chaufför

  • Har nödvändiga yrkesbevis (YKB)
  • Har hög teknisk kapacitet och IT kompetens
  • Är serviceinriktad och kan bemöta kunder professionellt
  • Har en god samarbetsförmåga
  • Har ett säkerhetstänk och är rationell även vid arbete under tidspress

Vi vill gärna att du:

  • Har hanterat maskiner med spakstyrning
  • Har arbetat med avfall eller renhållning tidigare
  • Har ett engagemang för miljöfrågor

Övriga upplysningar

Hög teknisk kapacitet och dina personliga egenskaper kommer att väga tyngre än lång erfarenhet av chaufförsyrket. Tjänsten är en tillsvidareanställning i grunden men kan komma att inledas med en provanställning under sex månader. Stationeringsort är Malå eller Sorsele, men tjänstgöring kan ske i alla tre kommuner där kvällsarbete och övernattning på annan ort kan förekomma. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Läs mer och sök hos Norsjö kommun

Sista ansökningsdag 2022-12-29

Senast uppdaterad den 16 december 2022