Fritidsgården Läget

Läget är en samlingsplats för dig från årskurs 4 och uppåt.

Öppettider:
Tisdagar 17.00 - 22.00
Fredag 17.00 - 24.00

Det finns många olika saker att göra på Läget

  • Spela spel
  • Pingis
  • Spela kort
  • OCH SJÄLVKLART DE BÄSTA AV ALLT UMGÅS!

Vi arrangerar också många olika aktiviteter för ungdomarna. Tex Skolavslutnings arrangemang, Sportlovs aktiviteter, discon m.m. 

Vi arbetar förebyggande och främjande för en hälsosam miljö som är tillgänglig för alla oavsett kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Vi strävar efter att ungdomarna ska vara delaktiga och engagerade i aktiviteter och samhällsliv. Självklart så är det en drogfri miljö och mötesplats.

Information till föräldrar/vårdnadshavare

Lägets medlems/depositionskort är ett kort som behövs vid utlåning utav Lägets saker, ex. pingis, biljard, dart, tv-spel och så vidare.  Om man medvetet slår sönder vår gemensamma egendom så är detta kort en liten säkerhet både för vår verksamhet men även för våra ungdomar.

Med Lägetkortet har man även rabatterade priser i Cafeét, vid olika aktiviteter vi gör tillsammans och aktiviteter som sker under Lägets regi.
Kostnaden för detta kort är 100 kronor och det är pengar som går helt och hållet till vår egen verksamhet och de aktiviteter vi anordnar.
Kortet är personligt och borttappat kort ersätts ej.


Vår mötesplats oavsett var vi håller våra aktiviteter är en plats där allas värde och åsikter är lika mycket värda. Vi respekterar varandra och vårdar vårt språk.

Senast uppdaterad den 2 mars 2018