Fritidsgården Läget

Läget är en samlingsplats för dig från årskurs 4 och uppåt.

Onsdag 17-19 från årskurs 4 och 19-22 från årskurs 6 och uppåt.
Fredag 17-19 från årskurs 4 och 19-24 från årskurs 6 och uppåt

Det finns många olika saker att göra på Aktivitetshuset

 

  • Spela spel
  • Pingis
  • Vara på internet
  • Spela PS3
  • Spela kort
  • OCH SJÄLVKLART DE BÄSTA AV ALLT UMGÅS!

Vi arrangerar också mycket olika aktiviteter för ungdomarna. Tex Skolavslutnings arrangemang, Sportlovs aktiviteter, discon m.m. 

Aktiviteten är en samlingsplats för dig från åk 7 och uppåt. Öppet Onsdagar 18-21 och fredagar 18-23.
Vi arbetar förebyggande och främjande för en hälsosam miljö som är tillgänglig för alla oavsett kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Vi strävar efter att ungdomarna ska vara delaktiga och engagerade i aktiviteter och samhällsliv. Självklart så är det en drogfri miljö och mötesplats.

Information till föräldrar/vårdnadshavare

Aktivitetens medlems/depositionskort läsåret 2015/2016 är ett kort som främst behövs vid utlåning utav aktivitetens saker, ex. pingis, biljard, dart, tv-spel och så vidare.  Om man medvetet slår sönder vår gemensamma egendom så är detta kort en liten säkerhet både mot vår verksamhet men även mot våra ungdomar.

Med Aktivitetskortet har man även rabatterade priser i Cafeét, vid olika aktiviteter vi gör tillsammans och aktiviteter som sker under Aktivitetens regi.
Kostnaden för detta kort är 100 kronor och det är pengar som går helt och hållet till vår egen verksamhet och de aktiviteter vi anordnar.
Kortet är personligt och borttappat kort ersätts ej.


Vår mötesplats oavsett var vi håller våra aktiviteter är en plats där allas värde och åsikter är lika mycket värda. Vi respekterar varandra och vårdar vårt språk.

Senast uppdaterad den 29 december 2017