Lyssna

Ung i Sorsele och fritidsgården Läget

Vi arrangerar många olika aktiviteter för barn och ungdomar. Till exempel skolavslutningsarrangemang, sportlovsaktiviteter, discon med mera. Vår samlingsplats för dig från årskurs 4 och uppåt är fritidsgården Läget.

Det finns många olika saker att göra på Läget

  • Spela spel
  • Pingis
  • Spela kort
  • Och självklart, det bästa av allt, UMGÅS!

Öppettider:

Tisdagar 17.00 - 22.00
Fredag 17.00 - 24.00

Lägetkortet

Lägets medlems/depositionskort är ett kort som behövs vid utlåning av Lägets utrustning, till exempel pingis, biljard, dart, tv-spel och så vidare. Om man medvetet slår sönder vår gemensamma egendom så är detta kort en liten säkerhet för vår verksamhet men även för våra ungdomar. Med Lägetkortet har man även rabatterade priser i kaféet, vid olika aktiviteter vi gör tillsammans och aktiviteter som sker i Lägets regi.

Kostnaden för Lägetkortet är 100 kronor och det är pengar som går helt och hållet till vår verksamhet och de aktiviteter vi anordnar.

Kortet är personligt och borttappat kort ersätts ej.

 

Hur vi jobbar

Vi arbetar förebyggande och främjande för en hälsosam miljö som är tillgänglig för alla oavsett kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Vi strävar efter att ungdomarna ska vara delaktiga och engagerade i aktiviteter och samhällsliv. Självklart så är det en drogfri miljö och mötesplats.

Senast uppdaterad den 7 maj 2019