Till innehåll

Om webbplatsen

På vår webbplats ska du som besökare kunna hitta och använda kommunens information och tjänster på ett lättillgängligt och användarvänligt sätt. Om andra organisationer eller myndigheter bättre kan svara på din fråga, länkar vi ibland vidare till dessa webbplatser. Vi skriver om det som kommunen ansvar för.

Hitta rätt

Huvudingångarna i menyn ska hjälpa dig hitta rätt. Sorsele.se är uppdelad i vanliga huvudingångar på kommunala hemsidor. Du kan också använda vårt sök. Vi har också samlat populära länkar på webbplatsens förstasida.

Textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ för att öka textstorlek och Ctrl- för att minska.

Lyssna på webben

Sorsele.se använder sig av Talande webb.  Talande webb markerar den text som läses upp, sparar uppläst tal som mp3, förstorar texten och ger dig möjlighet att skärma av för att hålla fokus på det du läser. Talande Webb fungerar utan att du behöver ladda ned programmet till din egen dator och är gratis för dig som användare.

A-Ö

En samling av webbplatsens innehåll i bokstavsordning

Webbkarta

Webbkartan för sorsele.se presenterar webbplatsens hierarkiska struktur, och ger en översiktsbild av hur informationen är strukturerad.

Kakor (cookies) på webbplatsen

Läs om hur vi använder kakor på sorsele.se

Teknisk information

Vi använder publiceringsverktyget Umbraco. Sorsele.se har en responsiv design och kan upplevas i såväl moderna webbläsare som i en mobiltelefon eller på en surfplatta.

Dokument

Alla dokument på webbplatsen hittar du som PDF-filer. Du behöver Adobe Reader för att kunna öppna och läsa dessa dokument. Adobe Reader är gratis och kan laddas ner på Adobes webbplats.

Senast uppdaterad den 8 juni 2022