Till innehåll

Bio

Biografen som arrangeras av Sorsele kommun tillåter ett begränsat antal besökare till 40 personer, utan vaccinationsbevis. Detta för att möjliggöra ett avstånd på minst 1 meter mellan besökarna. Verksamheten följer de allmänna råden för arrangemang utan vaccinationspass. För att undvika trängsel önskar vi att besökare kommer i god tid till bion. Personal på plats kan vägleda besökare för att få en jämnare genomströmning och placera om gästerna i biosalongen för att säkerställa avstånd mellan sällskapen.

Det som fortfarande gäller är:

  • Stanna hemma och testa dig om du får symtom på covid-19 Det gäller även vid milda symtom. Alla från förskoleklass och uppåt behöver testa sig direkt vid symtom på luftvägsinfektion.
  • Håll avstånd till andra människor i offentliga miljöer, särskilt inomhus.
  • Vaccin skyddar mot allvarlig sjukdom och minskar risken att bli smittad. Vaccinera dig mot covid‑19 om du inte redan gjort det. Du som är vuxen och ännu inte vaccinerat dig mot covid‑19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Det gäller även om du bara tagit första dosen
  • Tvätta händer ofta
  • Restriktioner kan ändras med kort varsel.

Biosalongen

Varmt välkomna in i vår välbevarade biograf! 130 sittplatser och bra möjligheter för rullstolar. Vid konferenser/föreläsningar använder vi en bioprojektor som kan visa film, bildspel, powerpoint osv på den åtta meter breda duken. Ljudet i salongen tillhör Sveriges bästa.

Filmvisning

Upplev film tillsammans i en egen biografsalong. Bjud in kunder eller medarbetare till en exklusiv filmvisning. Hälsa gästerna välkomna med popcorn, mingelbuffé eller andra godsaker. Ta tillfället i akt och håll en kort presentation före filmstart.

Film

Alla kommande filmer presenteras i kommunens kalender

 

Senast uppdaterad den 23 december 2021