Till innehåll

Kommunalmanacka 2024

Snart delas kommunalmanackan 2024 ut till alla hushåll i kommunen. I år ligger fokus på de förändringar av förpackningsinsamlingen som träder i kraft vid årsskiftet.

Almanackan kommer att delas ut så snart som möjligt, men misströsta inte om det hinner bli januari innan du har den i brevlådan. Se dock till att din brevlåda är ordentligt tömd och att det är skottat runt brevlådan, annars är risken stor att den inte kan delas ut till dig.

Om du inte fått någon almanacka i brevlådan kan du höra av dig till kommun@sorsele.se. Ange ditt namn och din adress.

Kan jag få en almanacka?

Vi trycker alltid upp extra exemplar, så om du är ett företag, en privatperson eller en förening som vill ha almanackor kan du hämta exemplar i kommunhusets entré. Om du inte är bosatt i kommunen vill vi uppmuntra dig att be en vän eller släkting hämta ett exemplar och skicka den till dig. Det blir billigare för både dig och oss.

Efterfrågan har varit stor tidigare år och det är tyvärr dyrt att skicka almanackan per post. Vi måste därför ta betalt för utskicket, via faktura eller postförskott. Vi ser över den bästa lösningen nu. Den beräknade kostnaden är ca 200 kronor men det kan bli billigare än så. En beställning gör du till kommun@sorsele.se.

Senast uppdaterad den 21 december 2023