Till innehåll

Kulturhuset

Utifrån rådande restriktioner för att minska smittspridning av covid-19 har anpassningar i verksamheten gjorts. Fortfarande är det öppet för uthyrning av kulturhusets lokaler. Restriktioner och föreskrifter skall följas av både fastighetsägaren och hyresgäst.

Det som fortfarande gäller är:

  • Stanna hemma och testa dig om du får symtom på covid-19 Det gäller även vid milda symtom. Alla från förskoleklass och uppåt behöver testa sig direkt vid symtom på luftvägsinfektion.
  • Håll avstånd till andra människor i offentliga miljöer, särskilt inomhus.
  • Vaccin skyddar mot allvarlig sjukdom och minskar risken att bli smittad. Vaccinera dig mot covid‑19 om du inte redan gjort det. Du som är vuxen och ännu inte vaccinerat dig mot covid‑19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Det gäller även om du bara tagit första dosen
  • Tvätta händer ofta
  • Restriktioner kan ändras med kort varsel.

I Kulturhuset finns bio, konferens, utställningar, broschyrer och kartor. Här bedrivs turistinformation under vintertid och lokalerna finns tillgängliga att hyra.

Kulturhuset erbjuder idag två större konferenslokaler. Vi hyr ut dem i ett standardutförande och man lämnar lokalen möblerad så som den är. Vill man ha en annan utformning av bordsplaceringar så görs det i ö.k med uthyraren/personalen på Kulturhuset!

Bokning av lokaler och frågor om service, bion, event med mer kontakta Emil Jonsson Mobil: 070-621 73 21

Här hittar du vår prislista.

Senast uppdaterad den 23 december 2021