Lyssna

Starta-driva-utveckla företag

Vi på näringslivskontoret finns här för dig som driver företag eller som har tankar på att starta företag.

Vi vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för dig att driva företag i Sorsele. Vi hjälper till med allt från utbildningar, finansieringslösningar till olika tillstånd. Vi har en bred generell kunskap och när det behövs experter inom specifika områden som exempelvis export, digitalisering eller innovationer så tar vi hjälp av vårt breda nätverk. I Sorsele driver vi även ett antal utvecklingsprojekt som ger oss extra resurser för att stärka näringslivet i Sorsele, dessa projekt drivs ofta i samverkan med andra kommuner.

Ring oss gärna så får vi se hur vi kan hjälpa just dig! Självklart är du alltid välkommen att besöka oss, här finns alltid kaffe, men hör gärna av dig innan så vi är på plats!

En etablerad arbetsmetod i kommunen är ”Forum Sorsele”. Vi är stolt över att erbjuda denna möjlighet för dig som företagare. Istället för att du själv ska kontakta flera olika personer inom olika verksamheter i kommunen så tar vi ansvar att bjuda in våra kollegor så du får träffa oss alla samtidigt och få svar på dina frågor på plats. Vill du veta mer om det arbetssättet är du välkommen att höra av dig till oss!

 

Hösten 2019 fortsätter vi med:

HANGOUT – DIGITAL UTBILDNING

Vi tror att den här världen blir en härligare plats om fler människor kan bli verksamma inom sin passion och med de idéer de brinner för. Vårt erbjudande Hangout är för dig som har ett nytt företag, vill utvecklas och tillhöra en gemenskap med andra entreprenörer.

I Go Business erbjudande Hangout får du inspiration och verktyg för att förverkliga och driva dina idéer.

Hangout är en föreläsningsserie på sex tillfällen. Du kan välja att delta via din egen dator digitalt eller delta med oss i grupp i Ammarnäs. Här blir du en del av Go Business gemenskap. Du får också tre individuella coachsamtal med en innovationsledare. Varje föreläsning hålls 9:00-11:00 och mer information om innehållet finner du i bifogad fil "Mer information om Hangout"

Anmäl dig senast den 6 september här!

Senast uppdaterad den 10 juli 2019