Till innehåll

Starta-driva-utveckla företag

Vi på näringslivskontoret finns här för dig som driver företag eller som har tankar på att starta företag.

Vi vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för dig att driva företag i Sorsele. Vi hjälper till med allt från utbildningar, finansieringslösningar till olika tillstånd. Vi har en bred generell kunskap och när det behövs experter inom specifika områden som exempelvis export, digitalisering eller innovationer så tar vi hjälp av vårt breda nätverk. I Sorsele driver vi även ett antal utvecklingsprojekt som ger oss extra resurser för att stärka näringslivet i Sorsele, dessa projekt drivs ofta i samverkan med andra kommuner.

Ring oss gärna så får vi se hur vi kan hjälpa just dig! Självklart är du alltid välkommen att besöka oss, här finns alltid kaffe, men hör gärna av dig innan så vi är på plats!

En etablerad arbetsmetod i kommunen är ”Forum Sorsele”. Vi är stolt över att erbjuda denna möjlighet för dig som företagare. Istället för att du själv ska kontakta flera olika personer inom olika verksamheter i kommunen så tar vi ansvar att bjuda in våra kollegor så du får träffa oss alla samtidigt och få svar på dina frågor på plats. Vill du veta mer om det arbetssättet är du välkommen att höra av dig till oss!

 

 

 

 

Senast uppdaterad den 3 april 2024